störst är kärleken

https://www.bokforlagetpolaris.se/stoerst-aer-kaerleken/t-5/9789189716209

Det har hunnit bli 1906 och det ska bli kröningsfest i Trondheim. Hela familjen Winther samlas på sommarnöjet Rosenlyst och förbereder sig för det nya livet efter unionsupplösningen. I den tolfte och avslutande delen i serien skriven av Katrine Wessel så knyts berättelsen samman, Störst är kärleken är titeln och det är ingen överraskning att det hela blir en radda lyckliga slut. Det har varit verkligt mysigt att vistas i sällskap med de olika medlemmarna i familjen Winter, serien har skildrat både dem och deras anställda i en tid där stora förändringar sker i världen och det har författaren levandegjort på ett fint sätt. Tänk lite Downton Abbey i norsk tappning. Hur mysigt det än varit så känns det nu bra att säga hejdå!