April är en opålitlig månad och gårdagens lovikavantar till snöflingor kändes väl sådär. Idag ska solen skina och då blir det fågelkvitter och långpromenad. Hoppas jag inte går på något lur, det är ju ändå den första april … Som vanligt så stämmer vi av läget i en utmaning, häng gärna på och svara på frågorna i dina egna kanaler.

Just nu läser jag Tabita av Iben Mondrup som börjar väldigt lovande. Danmark – Grönland och 60-tal. Familj och identitet. 
Just nu tittar jag på örtiförtionde säsongen av Shetland och jag tycker fortfarande mycket om att vara på Shetlandsöarna tillsammans med Jimmi Perez. 
Just nu lyssnar jag på Häng City av Mikael Yvesand som är en uppväxtroman som skildrar gränslandet mellan barn och vuxen och hur en sommar kan förändra livet för alltid. 
Just nu njuter jag lite extra av att jag ska elda idag. Elda är vårens bästa grej. I tunna, ingen påskeld i trädgården, utan lite lagom brasa i tunnan. Det blir fint!
Just nu längtar jag lite extra efter årets bästa långhelg. Påsken är min skönaste helg, godis och läsning och kanske blåsippor. Det blir också fint! 

Kika också in hos Fiktiviteter, Enligt O och Västmanbok.