bokbloggsjerka – bäst hittills

Vilken är den bästa bok du har läst hittills i år?


Ingen lätt fråga som Annika ställer i veckans bokbloggsjerka  för jag har läst mycket bra i olika genrer den här våren. I avdelningen feelgood är det Livet efter dig, i avdelningen ungdom ligger Ljus, ljus, ljus bra till och när det kommer till gripande och upprörande läsning så går det inte att glömma Jag heter inte Miriam och När kejsaren var gudomlig. Årets debut hittills är Under all denna vinter  och Kvinnan på övervåningen totalt slukade jag. 


Å så har vi Steglitsan som får bli mitt val. Donna Tartts myllrande roman som gästbloggar’n beskrev som en dickens efter 11 september.  Klicka på länkarna om ni vill läsa mer om varje bok. 


Bubblare är Hilary Mantels För in de döda som hittills är mycket, mycket bra. Ja, ni märker. Så många bra böcker, så lite tid.