Just for Christmas – årets chicklit


Bokbubblarna bestämde sig för att december månads bok skulle vara julchicklit – härligt lättläst och småmysigt att ladda upp med inför helgerna. Tycker dom ja!
Dogs. Family. True Love. Glitter på framsidan; Say no more. Det här var de längsta fyra timmarna i mitt läsliv på mycket länge… För mig är det totalt ointressant att läsa en bok som jag redan innan jag öppnar pärmarna vet hur den kommer att sluta. Torftigt språk, taffligt yxade karaktärer, inte särskilt romantiskt ens och o så förutsägbart. Till och med skämten kan man se hur de bäddas för flera rader innan… Nu gav jag den här en ärlig chans och läste ut, Hyllan hade hyllat och man ju inte vara en total kalasförstörare i den fina bokbubblarklubben. Jag ser mycket fram emot att höra vad mina kamrater finner så bra med den här genren, möte i morgon!
Så ja, nu har jag skrivit om Just for Christmas – årets absolut enda chicklit.