en snöängel till jul

Det här årets sista julbok blev En snöängel till jul av Johansson, Molin och Gunnarsson och det var en mysig berättelse om tre helt olika ensamma personer som hittar till en oväntad gemenskap. I den stora villan bor Margit, hon har varit änka i ett drygt år och nu närmar sig julen. Hennes systerdotter tänker sig fira julen på Kanarieöarna och Margit funderar på om hon ens ska pynta, är det någon idé? Hon bestämmer sig för att pröva att sätta upp en julgardin och en adventsstjärna men det visar sig svårt, hon ber om hjälp i en facebookgrupp och så kommer Milo in i hennes värld. Han går sista ring och känner sig mest i vägen hemma. Så får de via samma facebookgrupp kontakt med den ensamstående mamman Aida och snart är de alla fullt upptagna med att ordna ett julkalas.

Det här är en underhållande och charmig julpralin och ett perfekt avslut på julboksläsningen för i år. Precis som i den där aladdinasken så är det bäst att sluta i tid, för mycket sött skämmer allt och nu är min julbokskvot precis lagom fylld!

Bildkälla: Norstedts förlag