just nu – oktober

Oktober är den där månaden som kan vara helt magisk eller ganska trist. Den senaste veckan har vi haft alla årstider på en enda gång och himlen har regelbundet öppnat sig och regnet har attackerat från alla håll. Nu blåser det rejält utanför mitt fönster och jag hoppas den jagar alla moln på flykten. Nu håller vi tummarna för en magisk färgsprakande oktober med mycket läsning och härlig höstluft att andas!

Just nu läser jag mitt signerade exemplar av Skymning 41 av Kjell Westö. Jag lyssnade på honom både på mässan och i onsdags på forum för poesi och prosa och hans bok levererar.
Just nu tittar jag mest av allt på Alla mot alla, det är all-starssäsong och jag ska erkänna att när jag såg Janne Josefsson lufsa omkring på bokmässan så var det svårt att inte tänka på haveriet i frågesport som han bjuder på.
Just nu lyssnar jag på Stina Jacksons Förinta världen ikväll. Mycket fint inläst av Lo Kauppi!
Just nu njuter jag av en lång mysig pannkaksfrukost med mina två godingar. Det är inte särskilt lugnt men livet med två små gör att man tvingas vara helt i nuet. Det är fint!
Just nu längtar jag efter att min hälsa skall bättra sig. Jag är förfärligt trött på alla krämpor som hindrar och tröttar mig.

Kika också in hos FiktiviteterEnligt O och Västmanbok.