just nu – juli

Idag mellanlandar jag hemma för att tvätta och packa för ny resa, jag som vanligen är en hemmakatt ska imorgon åka till Stockholm och träffa kollokompisar. Det ska bli så fint! Det är extra mysigt att just idag första lördagen i månaden stämma av läget i en kvarhängande utmaning från Kulturkollo, häng gärna på och svara på frågorna i dina egna kanaler.

Just nu läser jag två franska romaner som inte hanns med på resan. Vi mår bättre imorgon av Tatiana de Rosnay och Mysteriet Henri Pick av David Foenkinos. De hade ju varit perfekta att läsa i Frankrike men nu får de bli färdiglästa på tåget till Stockholm istället.
Just nu tittar jag fortfarande på Sanditon och Happy Valley, alltså det är både mysigt att se serier som släpps ett avsnitt i taget och frustrerande. Så bortskämd man är med att kunna strömma avsnitt efter avsnitt, vad föredrar ni andra? Ett avsnitt i taget eller svulla på?
Just nu lyssnar jag på en hel del sommarprogram. På resa så var det perfekt att ladda ner avsnitten när man hade wi-fi och hittills så är det Annie Lööfs program som verkligen fångade mig. Så berörande att höra om dramatiken kring hennes lilla dotters födelse.
Just nu njuter jag av att dricka kaffe här hemma, det är ändå ganska gott!
Just nu längtar jag efter att få träffa fina kamrater imorgon. Bubbel och babbel och en hel del kultur! Kan det bli bättre?

Kika också in hos Enligt O och Västmanbok.