lycka till – dramatik och spänning på bröllopsdagen

Jag gillar ljudböcker som har fler uppläsare och i Malin Stehns kriminalroman Lycka till så förhöjer det verkligen spänningen.

Emelie är 24, har planerat sitt exklusiva bröllop i detalj; det är slott, inbjuden press, massiv gästlista och förstås en blivande make som är en av de hetaste tech-entrepenörerna i landet. Det är bara det att hennes familj inte lever upp till glammet, hon är orolig för att modern ska dyka upp berusad och brodern Erik är inte heller riktigt att lita på. Till saken hör att den blivande brudgummen och hans familj var inblandade i den olycka som gjorde Erik rullstolsburen och snart förstår vi att det finns hemligheter som riskerar att komma upp till ytan.

Lågintensiv spänning, familjehemligheter och bråd död i en lyxig miljö och under ett intensivt dygn. Genom olika deltagares berättelser lägger vi pusslet och det är underhållande!

Bildkälla: Albert Bonniers Förlag