just nu: januari

Ny månad och nytt år och dags igen för en avstämning. Vi är ett gäng bokbloggare som den första lördagen varje månad kollar in vad vi läser, tittar, lyssnar och längtar efter. Häng gärna på, jag är nyfiken på er januari!

Just nu läser jag Dulce Maria Cardosos Återvändarna, ännu en roman som jag fått genom prenumerationen på Tranans utgivning. Spännande bok som rör sig mellan Angola och Portugal. 
Just nu tittar jag på några fina dokumentärer på Play. Born to Fly om Armand Duplantis ska jag se och den fina A Body in the Service of Mind där Joyce Carol Oates blir intervjuad om sina böcker och sitt skrivande. Väl värt att se! 
Just nu lyssnar jag på Katarina Wennstams Dödsbädden och jag gillar verkligen hennes böcker om Shirin och Eddie. Alltid aktuella och välskrivna. 
Just nu längtar jag faktiskt inte alls efter att börja jobba på måndag. Massiva listor med arbetsuppgifter och långa arbetsdagar väntar. Först ska jag gå på helgkurs i yoga, tänk så lugn och samlad jag kommer att vara på måndag! 

Kika också in hos Fiktiviteter, Enligt O och Västmanbok.