medan snön faller i Ådala

Snön faller runt om i Sverige och väldigt passande har jag lyssnat på Åsa Liabäcks Medan snön faller i Ådala. Det är tredje delen i den mysiga serien om ett gäng kolonister i koloniområdet Ådala utanför Linköping och gubben Ragnar håller på att planera för invigningen av det gemensamma kaffehuset. Området ligger tomt och tyst men han kontaktar sina kolonigrannar för att få hjälp. Hans sonsöner Mikael och Marcus lovar att hjälpa till, grannen Stephanie ska underhålla med sin musik och det ska bli härlig fika.

Alla har de en höst av förändring bakom sig och kanske kan den mysiga invigningen bli en fin start på en fröjdefull och fridsam jul? Jag måste säga att jag är väldigt förtjust i Åsa Liabäcks serie om människorna kolonin, det är underhållande och liksom fluffigt på ett sådant vis att man bara smälter. Nu vill jag läsa om när våren kommer till Ådala!

Bildkälla: Printz Publishing