just nu: november

Kulturkollos tradition att stämma av första lördagen i varje månad vad som händer just nu rullar på fast kollektivet sedan länge är avvecklat. Häng gärna på i vår minienkät!

Just nu läser jag Sara Strömbergs Skred. Den andra boken i spänningsserien som utspelar sig i trakten av Åre är mycket bra och huvudkaraktären Vera, lokaltidningsjournalisten, är härligt ohipp på alla vis.
Just nu tittar jag på en himla massa matlagnings och bakprogram och så planerar jag för att se Young Royals i helgen. Första omgången av serien var ju så charmig på alla vis att jag förstås vill titta vidare. 
Just nu lyssnar jag på Orm och stege av Maria Ernestam. Den har börjat lovande!
Just nu längtar jag efter att det blir lite vardagslunk. Jag har ovanligt mycket att göra på jobbet samtidigt som hälsan är sådär. Ingen bra kombo faktiskt.

Kika också in hos Fiktiviteter, Enligt O och Västmanbok.