Första lördagen i september är det och bokhösten är på gång. Ironiskt nog har jag inte läst så lite som jag gör nu på många år men det kommer mängder med böcker som lockar och om några veckor är det bokfest! Bokmässan väntar. Jag kommer vara där torsdag till lördag och hoppas att träffa er alla!  Som uppladdning så svarar jag på forna Kulturkollos månadsenkät. Passa gärna på att svara du också!

Just nu läser jag Höra pulsen slå, en novellsamling som vänder sig till unga och där temat är relationer, sex och kärlek. Tankar om den kommer så småningom på bloggen boktips för unga.
Just nu tittar jag på nya säsongen av Alla mot alla. Perfekt avrundning av vardagskvällarna!
Just nu lyssnar jag på Liza Marklunds Kallmyren. Riktigt bra inläst av Lo Kauppi och jag gillar!
Just nu längtar jag efter bokmässan här i Göteborg. Träffa vänner, höra intressanta samtal och bara strosa runt. Det kommer att bli najs!

Kika också in hos Fiktiviteter, Västmanbok och Enligt O.