kvällspromenad i sydväst

Man skulle kunna tänka sig att vädret skulle göra sig till lite den här sommaren, efter månader i karantän och social distansering så vill man ju så gärna att det ska vara varma kvällar och enkelt att umgås utomhus. Här på västkusten har juli varit väldigt blåsig och det har regnat rejäl i omgångar. 15 grader varmt i slutet av juli är liksom inte lockande. Idag så kom i allafall solen fram en sväng och då blev det stillsam promenad på sydvästra delen av ön.  Att parkera innan bron till Klädesholmen, gå över bron och strosa i det lilla samhället ända ut till Claes Hakes Tro, Hopp och Kärlek är årlig tradition. Jag är just nu väldigt besviken på min kropp, artros och hälseneproblem gör att jag har det besvärligt att gå långt och träning på alla sätt hjälper inte. Nåja. Det finns värktabletter och faktiskt är det helt nödvändigt att bli urblåst varje dag.