sommarquiz – för hela familjenI mitt postfack låg en härligt pastellig pocket häromdagen och nu har jag tittat också inuti. Sommarquiz – för hela familjen är precis det som titeln säger: en frågesportsbok som passar fint när man träffas och vill ha en trevlig stund. Sommaren kommer säkert att bjuda en hel del hemester och kanske känns det gamla TP-spelets frågor lite mossiga? Här kommer då en lättsam samling frågor som passar alla åldrar och intressen. Den inbitne godisätaren får sitt, Kalle Anka-läsaren sitt, filmnörden och geografiläraren sitt. Kanske får frågorna om sommar-hits oss att sätta på spellistan och koppla upp högtalarna …

När regnet öser ner och wi-fi är dåligt eller på picknicken så kan man plocka fram den här boken med frågor i allehanda kategorier. Jag vet precis vem som ska få mitt exemplar, det är en perfekt present att ta med sig när man eventuellt vågar sig på att besöka någon.

I båten, i stugan, i husbilen eller kanske helt ensam i hängmattan, frågesport är alltid kul!