trollkarlar förenen eder!

Ja, vad gör då en medelålders tant som sitter i en sommarstuga hela sommaren om inte nappar på det helt färska spelet från Niantic – och jag gillar inte HP särskilt mycket ens. Man (jag) gillar att promenera och jag gillar att samla på saker och lösa uppdrag och ja typ så. Problemet med både Pokemon Go och Harry Potter Wizards Unite är att man behöver komma åt stop/värdshus och gym/fort och ofta behöver man dessutom samarbeta med andra för att komma framåt i spelet. Vad gör man (jag) då. Jo närmaste kluster där jag kan spela (mer än bara gå och fånga och samla diverse) är inne på Pilane skulpturpark. De andra besökarna undrar väl vad man (jag) sysslar med men jag tillbringar en timme eller så med att fylla mina förråd, slåss mot diverse och vinna det jag behöver. Järnåldersgravfältets cirklar, uggleskulpturen och fåren tittar på.