mässlängtet börjar gro!

Igår släpptes programmet för årets mässa och det ser fantastiskt ut. Fler internationella gäster, feelgood-scen, Crimetime och tema Sydkorea bland annat. Lovande! Jag var helt enkelt för jagad och trött för att orka på på släppet på FOLK men jag hade gärna bubblat en stund om bara huvudet hade varit med mig. Så är det för många lärare i slutet av maj och så får det vara. Det blev yoga istället. Lugnare, helt klart. Jag har jobbat heltid hela det här läsåret och det är precis vad jag klarar av. Mycket folk, mycket ljud eller oväntade händelser triggar igång stress och hälsan är fortfarande skör. 
Men, med det sagt så kommer jag förstås att gå på mässan också i år. Och när semestern kommer så ska jag förstås skriva och läsa med inriktning mot mässan programpunkter. Det ska bli skoj!
Häng med här på bloggen – jag taggar med Bokmässan 2019.