en miljon anledningar att fira!

Jamenvisst! Nu är det så att min lilla blogg har haft 1 000 000 sidvisningar under de sju år som den har funnits. En del av dem är säkert olika typer robotar som klickat sig in men de allra flesta är besökare som läst och ibland till och med lämnat en kommentar. Stort tack för det! Jag startade bloggen en gång för att jag ville ha en plats skriva på som skulle fungera som ett utökat minne. 6869 inlägg har det blivit med väldigt olika innehåll. Böcker och läsning, lärartankar, pyssel, resor och så det där som jag klassificerat med taggen och tiden går … 

För att göra dagen lite mer högtidlig så lottar jag ut ett hemligt bokpaket – fyllt med världslitteratur och särskilt utvalt av mig till dig som vinner. Vill du vara med och vinna ett skräddarsytt bokpaket så räcker det att skriva en kråka i kommentarsfältet. Skriv innan året är slut så meddelar jag vinnaren och innehållet i paketet på årets första dag.