så himla sportig …

Det kan hända att jag varit lite irriterad på att jag inte kan lyssna på ljudbok och ladda min mobil samtidigt på min ajfån. Det kan hända. Särskilt om jag samtidigt lyssnar och spelar batterislukande Pokemon. Som av en händelse så hittade jag M s sporthörlurar i en kartong, de som han skulle använda när han joggade. Det blev inte av så äntligen har de stackars bortglömda fått en hängiven användare (kruxet är bara att det är ännu en sak man ska hålla laddade …).  Och på pokenaden idag så fick jag till en excellent curveball – vilket efter typ en månads kastande och kastande var på tiden. Äntligen var den lilla katten min! 

Nåja, mina sportiga lurar till trots så begränsar sig mitt sportande till raska promenader och en och annan längre vandring. Hittade en bild som passande beskriver en målbild i mitt liv just nu, min dröm:

Och för er som känner mig så vet ni att jag varken kunnat läsa eller äta eller sova på länge så den här sortens sport är verkligen perfekt för mig!