minnesfoldern – en personlig hälsning

För oss var det viktigt att Magnus skulle få ett värdigt och vackert avsked. Jonna hade skrivit minnesblad och program för hand och vi hade tillsammans valt ut foton från det senaste året att minnas Magnus med.


Programmets punkter var tänkt att ge olika bilder av Magnus med hjälp av personliga minnesord och musik vald av Magnus och oss. Fantastiska Lotten spelade piano under avskedet och det blev en vacker stund.

Blå-vita blommor till en saknad kamrat. 

Några av alla avskedsblommor samlade i en vid skål. 

Jag använder min blogg som en minnesdagbok – därför blir det en del privata inlägg och jag hoppas att alla som egentligen letar efter, och vill läsa, en bokblogg bara hoppar över det här. Det kommer inlägg om böcker och läsning också. Jag lovar!