#böckerbabbelbubbel

Hela middagsgänget! 

Ett dyn på läsretreat i Varberg är aldrig fel. Hotell Gästis är det perfekta stället att samlas på om man är boknörd. Vi är ett gäng som påbörjat en tradition med en läshelg i februari och jag hoppas verkligen att det blir repris också nästa år. Vi läser, fikar, pratar böcker, badar i Leninbadet, läser igen och byter pocketfavoriter med varandra, äter gott, litteraturqvissar, bokcirklar och har det allmänt mysigt. Gamla och nya bokvänner möts och umgås på ett väldigt avslappnat sätt. Stort tack till alla fina medlemmar på årets helg, den blev verkligt fin! På instagram finns fler bilder under taggen #böckerbabbelbubbel Kika in, det till och med vinterbadades!

Om bokentusiaster får välja – de här böckerna valde vi att byta. 

I pocketbytet fick jag en bok om bilar … Lars Mytting är en favoritförfattare så det ska säker bli bra! 

Ute föll snön, inne hade vi det riktigt varmt och gott. 

Halva kulturkollo var på plats!