we are going on a seaside holiday

Jag bokade tyst vagn på tåget till Cornwall eftersom jag inte är särskilt pigg på att konversera engelska damer i sex timmar. Tror ni nu att det var tyst i den där vagnen?  Damer och herrar 60 + var på väg till eller från semester. Några hade strandkitet klart, andra skulle vandra och de flesta skulle besöka släktingar. Efter Plymouth plockades 150 extra passagerare upp i det fulla tåget, ett havererat tåg hade släppt sina passagerare på en perrong och då mina vänner blev det rena feststämningen. Knökat med stående överallt, fulla toaletter och allmänt bra stämning. Inte ett gnäll, inte ett klagomål bara fokus på att alla skulle ha det bekvämt och trivas. Att tågresan går genom magsikt vacker natur underlättar förstås. Kunde tyvärr inte fota eftersom tåget var så fullt …  Det var mitt lilla gnäll 🙂