jag samlar ihop mig inför galan

Såhär dagen innan prisutdelningen så tänker jag att jag ska samla hop det som jag skrivit om de nominerade titlarna. Både för att jag ska påminna mig själv om vad jag tyckt och tänkt och kanske är det någon bloggbesökare som gillar att ha allt samlat. Kör bokstavsordning:
Aftonland – recension och boksamtal
De polyglotta älskarna – recension 
Djur som ingen sett utom vi – rapport från bokmässan
En dramatikers dagbok 20132015 – reflektion kring texten och genren
Eländet – recension 
Fattigfällan – recension 
Välkommen till Amerika – recension, bokcirkel, boksamtal 
Utöver det så finns mängder med inlägg på bloggen om sån’t runtomkring. Införspekulationer, galakläder och diverse. Allt är taggat med Augustpriset 2016.
Jag känner mig ganska redo inför utdelningen imorgon, jag har förberett mig så väl som bara var möjligt. Nu är det bara att vänta och se vem som tar hem priset. I den skönlitterära klassen hoppas jag på Välkommen till Amerika, vilken titel hoppas du på?