vardagen börjar idag – men snart är det festival!

Idag drar vardagen igång med utbildning och senare ikväll träff med bästa bokcirkeln. Jag är en sån där person som gillar vardag samtidigt som jag gillar att vakna i lugn och ro, läsa tre morgontidningar och dricka kaffe. Mycket kaffe. Det blir ju liksom inte så när man går upp vid sexsnåret …
Jag gillar mitt jobb och längtar efter att dra igång med både läs- och skrivprojekt där men riktigt mysigt är också att riktigt marineras i böcker och författare där man själv bara kan ta in. Underbart då att jag kan se fram emot både Lousiana Literature och Sigtuna litteraturfestival. På Sigtuna har dessutom Kulturkollo en liten uppgift – vi ska hålla i en bokcirkel om Linda Olssons senaste roman. Hoppas att ni alla hänger med på Kulturkollo läser!
Och att vi ses – både på Lousiana och Sigtuna!