planeringar som håller?Planerar du vad du ska läsa och när och hur går du i så fall till väga?
Veckans bokbloggsjerka inne hos Annika  är som alltid en sån där som man kan svara nja på. Både ja och nej blir alltså mitt bidrag. Det är lätt att göra upp läsplaner och det är väsentligt svårare att hålla dem. Jag planerar in vilka recex jag har lust att läsa och till vilka datum jag ska läsa dem (inte sagt att jag alltid hinner) men sedan är det som det faller sig. Särskilt när det kommer till ljudböckerna, då går jag nästan alltid på ren lust. Ofta något nyutgivet men inte med särskild plan.


Det är viktigt att läsningen inte blir ytterligare ett jobb, därför försöker jag bara läsa det som lockar. Måsteläsning har jag nog med i jobbet och i studierna. 


Hur är det med er andra, har ni planeringar som håller?