min bokmässa – lördag

Lördagen är dagen då vansinnet ofta är nära i mässhallarna. Mängder av människor överallt, montrar och matställen är knökade och mitt tålamod ganska kort. 
Jag tänker mig att börja dagen med att bokcirkla tillsammans med Breakfast Bookclub, inte har jag hunnit läsa Therese Bohmans bok, men vad gör det. Vid tio blir det sedan Hanne-Vibeke Holst i en av seminariesalarna. Favoritförfattare, jag recenserar hennes bok på kulturkollo imorgon. Dagen fortsätter med ett seminarium med Carol Rifka Brunt  och sen Tom Rachman i möte med Björn Wiman. Hög tid att ladda för bokbloggarminglet som börjar klockan 16 där vi kommer att få spännande författarbesök och goodiebags utlovas. Hoppas vi ses där! Direkt från mingel till kulturkollos bokbloggarmiddag. Sen är jag troligen trött. Väldigt trött. 
Undrar om min mässa kommer att gå enligt plan. Troligen inte 🙂