babel, bokcirkel och en utlottning – 3 x Jhumpa Lahiri

Missade ni babel idag så tycker jag att ni genast ska klicka er in på Play och lyssna på en av de allra bästa författarna som finns just nu. Enligt mig då vill säga. Jhumpa Lahiri presenterar sin nya roman nyss utkommen på svenska: Sankmark. Den har nominerats till ett gäng fina priser och är en spännande bok med många olika teman, broderskap, exil och identitet är några. Min reflektion om den hittas här, vill du också vara med och prata om en väldigt bra text? Då är det dags att anmäla dig till vår FB-cirkel där vi börjar snacka nästa söndag. Häng på vetja!

Om du är sugen på boken så har jag dessutom ett exemplar att lotta ut. För att vara med i utlottningen så anmäl dig i en kommentar här, om du tipsar om cirkeln eller utlottningen på FB eller egen blogg så får du ytterligare en lott. Onsdag den 30 april kl 24 stängs utlottningen och torsdag den 1 maj meddelas vinnaren här på bloggen.

Passa nu på, kolla in babel, häng med på cirkeln och ta en lott. Väldigt bra bok. Möcke bra. Very good indeed.