jul i den lilla bokhandeln

Tjuvstartar lite med julboksläsningen och att inleda med Jenny Colgans Jul i den lilla bokhandeln är förstås ett säkert kort. Carmen bor i en mindre stad i Skottland och när sybehörsaffären hon jobbar på stänger blir hon arbetslös. Räddningen blir att flytta till Edinburgh och bo hos den äldre systern Sofia, där skall hon hjälpa till med barnen. Sofia är höggravid och dessutom har hon fått ett omöjligt uppdrag på halsen, en konkursmässig bokhandel behöver öka sin försäljning för att överleva. Carmen tar sig till bokhandeln och med energi och påhittighet så lever den upp. Samtidigt så kommer systrarna närmare varandra och när julafton närmar sig så verkar det trots allt bli en härlig högtid. 

Ni hör, det är en typisk Colgan. Man vet precis vad man får och man kan lugnt luta sig tillbaka och njuta av julfluff. Härligt! 

https://www.norstedts.se/bok/9789113122588/jul-i-den-lilla-bokhandeln