just nu – december

Kulturkollos tradition att stämma av första lördagen i varje månad vad som händer just nu fortsätter. Häng gärna på i vår minienkät!

Just nu läser jag Den stulna cykeln av Wu Ming-Yi. Det är en roman som kommer att ta tid men jag har lovat mig själv att den ska få den uppmärksamhet som den förtjänar.
Just nu tittar jag på en massa handboll. Damernas EM pågår. Smiter emellan med The Undoing och trots att varken Hugh Grant eller Nicole Kidman kan skådespela (alltså kan de fler än ett enda ansiktsuttryck var?) så är det spännande. På spåret, jag kollar på spåret också. Gårdagens husband Little Dragon var grymt. Carola not so much. På tal om att bli en karikatyr av sig själv.
Just nu lyssnar jag på en himla massa jul-lit. Fluff i decembermörkret är inte alls dumt.
Just nu längtar jag efter att den här Covid bara tar och skärper sig. Kan vi bestämma det?

Kika också in hos Fiktiviteter, Enligt O, Västmanbok,  Carolina Läser och Litteraturkvalster och småtankar!