min sista önskan – Caroline Säfstrand

Visst skulle det vara spännande att få ett brev från en advokatbyrå och i det så blir man inbjuden till en tvåveckors vistelse på Ven?

Just detta händer den ensamstående mamman Stella i Min sista önskan av Caroline Säfstrand. Stella har inte några planer för sommaren och hon vill gärna ge sin son en härlig upplevelse i en stuga vid havet. Väl där så möter hon både grannar och tillfälliga besökare och under hela vistelsen så undrar Stella vem den hemliga välgöraren är och varför just hon fått en härlig semester. Det hela utvecklar sig till en alldeles lagom lättläst sommarfeelgood. Härliga miljöer, chans på romans och ett brokigt karaktärsgalleri och en hemlighet, vad mer kan man önska.

Vill man läsa mer feelgood som utspelar sig på Ven så passar Hemligheternas skafferi bra att plocka upp. Som alltid när jag läser böcker så anfalls jag av akut reslust – ska det kanske bli en tur till Ven i sommar?

Bildkälla: Bokförlaget Forum