sommaren på Oaktree Manor – del 6 i serien om familjen Winther

Sjätte delen om familjen Winther är här och i Sommaren på Oaktree Manor är det dags för Cecilia att lämna Trondheim och resa hem till England för att planera dottern Roses bröllop. Tillbaka på Oaktree Manor inser hon att tiden gått, hennes föräldrar börjar bli åldriga och huset har sett bättre dagar. Roses tillkommande är godsets arvinge och de har redan börjat moderniseringen, planer finns för en golfbana och Rose har bjudit sina vänner till godsets marker för sommarliv. Cecilia lär känna konstnären Rufus Pratt och i ett slag känns hennes eget liv mycket tråkigt och konventionellt.

Serien av Katrine Wessel som rör sig runt familjen Winther under tidigt 1900-tal är riktigt härlig historisk och romantisk läsning. Gillar man kostymdrama med en familj i centrum a la Downton Abbey så passar den perfekt att drömma sig bort i!

Bildkälla:Bokförlaget Polaris