Kulturkollos tradition att stämma av första lördagen i varje månad vad som händer just nu fortsätter. Häng gärna på i vår minienkät!

Just nu läser jag Eufori av Elin Cullhed. En riktigt fin litterär fantasi kring det sista året i Sylvia Plaths liv. Rekommenderar!
Just nu tittar jag som vanligt på sport. Skidor på längden och handboll är det just idag, sedan påminner jag om Shtisel på Netflix som är en riktigt fin serie om en ortodox judisk familj i Jerusalem. Jag har visserligen tittat klart på alla avsnitt som finns redan så det är lite ljug att säga att jag tittar just nu.
Just nu lyssnar jag i kapp på podden Mellan raderna. Ofta smart och engagerat om litteratur och livet.
Just nu längtar jag efter lite vårvärme och fågelsång så att vi alla kan börja umgås utomhus utan att frysa. Kanske kan man snart börja påta så smått i jorden också, det vore fint!

Kika också in hos Fiktiviteter, Enligt O, Västmanbok