5 höjdare 2020 – Livet, livet

Året har innehållit 217 lästa böcker men som ni vet så är livet mer än böcker och läsning. Min avslutande femma handlar därför om det där som kallas livet. Hoppas ni har lust att hänga med!

Första helgen i februari så ordnande bokbubblarna sin härliga läsretreat i Varberg.Som alltid trevligt och som vi längtar efter att kunna ordna en ny träff snart … Veckan efter så reste jag på en lite skrämmande men också efterlängtad resa till Indien. Alla inlägg därifrån hittar man under taggen Indien. Höjdpunkten var förstås besöket på Taj Mahal.

Så kom då det där som vi inte ens orkar tänka på, jag blev sjuk och tillbringade veckor i karantän och ensamhet. Tur då att ljudböcker finns. Sommaren kom med fina natur och kulturupplevelser och särskilt vill jag tänka tillbaka på vandringen på Ramsvikslandet. Magiskt vackert! I slutet av juli kom då årets riktiga höjdare. Lilla J föddes, allt gick bra och så mycket kärlek!

Hösten började med nedläggning av Kulturkollo och det var en av årets riktigt sorgliga beslut, så blev det bloggflytt av Och dagarna går … och kul är att så många läsare har hittat hit. Sedan har ju livet mest av allt faktiskt handlat om barnbarnet, andra rundan Covid förtränger jag. Blir det en tredje runda så hamnar jag väl i Guinness rekordbok. Åter till glada och positiva tankar: Alla inlägg som jag skrivit om den finaste flickan finns under taggen Lilla J. Kika in!

Klickar man på länkarna så leder de till mina texter!