Dash & Lily’s Book of Dares

Kanske är jag den enda som inte läste YA-romanen om Dash och Lily när den kom för ett antal år sedan så jag hade inte så väldans höga förväntningar. Har ni ett gäng barn i romantiska tweenies som ni vill se något mysigt med så är det här prefekt. Sagan om Dash och Lily i NY i juletid är liksom bara lite för bra för att ta på allvar men visst är det mysigt med den röda anteckningsboken i vilken de ger varandra utmaningar, miljöerna är drömmigt juliga och vem vill inte tillbringa timmar på Strand?

Eftersom flera som jag litar på när det kommer till ungdomsböcker har hyllat den här boken så kanske det är så att boken är lite bättre än serien? Nu blev det väldigt gulligt alltsammans. Men vad gör det, vill man ha en rejäl juldos och yngre-tonårsfilm i kvadrat så är det här perfekt. Jag inser att jag faktiskt måste besöka NY någon gång, det får bli om man kan resa igen.

PS. Här kommer ett foto från min Salingersektion – eller inte min då. Det var M som köpte boxen. Den nötta engelska pocket som han läste som tonåring (och som var med på minnesstunden) den har dottern i sin hylla. Magnus texter om sin Salingerläsning:  The Catcher in the Rye, Nine Stories, Franny and Zooey , JD Salinger: A Life