kvällens babel – några länkar!

Dagens babel var extra intressant för mig eftersom jag läst tre av de fyra aktuella författarna och just nu funderar jag som bäst på hur jag ska formulera mig kring Édouard Louis Våldets historia. Inlägg kommer här på bloggen, snart. Ska bara tänka lite till först! Göra sig kvitt Eddy Bellegeule  har jag skrivit om om någon vill klicka sig vidare.

Kjell Westös romaner har jag läst alla och min text om Den svavelgula himlen hittar man här, han är ju en favoritfavorit som jag ständigt återkommer till och tipsar om. Han kan skildra människor så levande och barndomskapitlet i den senaste boken är magiskt!

Han Kangs Vegetarianen  läste jag i vintras och hennes författarskap är så säreget att man inte glömmer det i första taget. Hon beskriver en gift kvinna som protesterar på det sätt hon kan, genom att vägra att äta kött.