fallet mikaela

https://www.norstedts.se/bok/9789113122977/fallet-mikaela

Fallet Mikaela är del två i en spänningsserie som utspelar sig på den nystartade advokatbyrån Pegasus. Lydia är juristen som bestämt sig för att pröva sina vingar och starta eget, till sin hjälp har hon assistenten Alex och ex-polisen Lunken. När de får ta hand om försvaret av Leo, som är misstänkt för att ha knivmördat sin flickvän Mikaela, så får byrån visa vad de går för. Med hängivenhet, kreativitet och en smula okonventionella metoder börjar de leta efter något som skulle kunna fria honom. Om han inte är mördaren, vem är det då?

Jag gillade att läsa Hemligheten som inledde den här serien och med Fallet Mikaela så har Anna Bågstams skapelse advokatbyrån Pegasus verkligen fått upp farten. Den ger inblick i rättsväsendet och blottar sprickor i systemet där alla borde vara lika för lagen. Jag ser fram emot att läsa mer!