som en vind genom Ådala

 

https://www.printzpublishing.se/bok/som-en-vind-genom-adala

Men herregud, läser människan inget längre?

Svar: nej nästan inte. Senaste veckorna har jag bara orkat läsa eller lyssna en kort stund varje dag och så himla fint att då kunna återvända till Ådala. Koloniområdet där Ragnar är mysgubben, hans barnbarn Patrik och Markus är återkommande besökande och musikern Stephanie bidrar med pippi-upptåg. Jag tycker mycket om den välskrivna serien av Åsa Liabäck som blandar trädgård, relationer och en smula romantik. Jag har ju sådan tur att jag besöker en koloni med jämna mellanrum och i slottskogskolonin finns en dansbana, boulebana, helgöppen kiosk och gnabb om sopsorteringen. Ingen bastu men helt ljuvliga trädgårdar, ta en promenad genom ett koloniområde redan ikväll eller ta en tur till Ådala. Det är fint!