conversations with friends

2017 läste jag Sally Rooneys roman Samtal med vänner inför hennes besök på mässan och jag gillade men var inte helt såld. Så härligt är det då att se att TV-serien som bygger på boken är riktigt bra! Kolla in den på SVT-play och njut av rappa dialoger, fina miljöer och mycket bra skådespelarinsatser. Musiken är värd att nämna, jag har lyssnat på spellistan igen och igen. Bra att varje avsnitt är en halvtimma också, det är ett perfekt format. Tack den senaste veckans dagsregn – perfekt väder för TV-tittande! Normala människor ligger också den på Play om man missat, den är om möjligt ännu bättre. 

2017 var också sommaren då vi besökte Irland och det är ett mycket fint land att resa i, jag var tvungen att titta igenom alla foton. Vill någon klicka sig tillbaka dit och återuppleva den via bloggen så länkar jag