bröllop till salu

I Ada Westers Bröllop till salu så återvänder vi till Stjärnhov där Jeanette har levt hela sitt liv. Hon besöker sin mormor på demensboendet och bor i mormoderns hus, där driver hon också sin butik för vintage-bröllopsklänningar. Ironiskt nog har Jeanette själv ingen större lycka med kärleken och hon ser sig själv ofrivilligt sittande på glasberget. Hon tar också uppdrag som homestylist inför husförsäljningar och en dag dyker ett objekt upp som får hennes hjärta att klappa lite extra.

På besöken hos mormor Karin hör Jeanette fragment om mormoderns väninna Gilda och parallellt med samtidsberättelsen skildras deras relation och de båda tidsplanen följs åt. Kärleken i sent 50-tal och bristen på kärlek på 2020-talet varvas i en både underhållande och tänkvärd roman som jag tror kan passa många semesterfirare.

Ada Wester skriver härlig feelgood och i floden av svenska böcker i genren kan det vara svårt att hitta till guldkornen. Den här serien är glimrande och väl värd att läsa, leta upp Drömmar till salu och Bröllop till salu!

https://www.piratforlaget.se/bocker/brollop-till-salu/