medan livet pågår – Jenny Fagerlund

Julia har arbetat länge på PR-byrån och hon borde vara näst på tur när det blir dags för befordran. Hon har bott mer än ett år i sin lägenhet på Gärdet men ska man vara riktigt ärlig så är det mer en plats att övernatta än ett hem, grannarna känner hon inte och helgerna tillbringas med att arbeta. Så råkar hon ut för en cykelolycka och livet blir inte sig likt igen. Julia blir sjukskriven och hon har inte ens sin jobbdator hemma, vad ska hon nu sysselsätta sig med? Hennes chef och mentor har bestämt sig för att gå i pension och medan Julia är hemma blir det stora förändringar på kontoret. 

I Medan livet pågår av Jenny Fagerlund är en lättläst feelgoodare som innehåller alla komponenterna och är man sugen på fluff så får man här en härligt fluffig bakelse med lagom av allt: oväntad vänskap, romantik, dråpliga situationer, sorgligheter och en hund. 

Bildkälla: Norstedts förlag