håkan – all in!

För den som känner mig så vet ni att jag alltid bär ett hänge med texten ”Jag tror att när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än”. I fredags gick vi all in och stod allra längst fram på konserten med Håkan. Så magiskt! Vilken upplevelse, vi hoppade och dansade och sjöng i nästan tre timmar och blandningen av nostalgi och energi i den varma augustinatten var bara perfekt.

Han hade 70 000 personer i sin hand och hela scenen med alla projektioner, orkestern och konfettin – allt hade vi några meter bort. Den mesta tiden var det ren eufori. Människor i alla åldrar runt om och allt var bara glädje, ska jag nämna någon höjdpunkt så var det nog duetten med Miriam Bryant i Nordhemsgatan leder rakt in i himlen, Göteborgsoperans orkester gjorde det hela underbart!

 

 

Avslutningen var förstås något extra med alla lysande mobiler, fyrverkerier och Du är snart där. Allsången! Tack Annika för att du puffade mig och peppade mig att våga gå längst fram, ibland måste man släppa sargen. De senaste 4 åren har något sådant varit helt omöjligt, ljudet och ljuset och allt annat skulle tröttat mig så att jag skulle blivit däckad. Nu gjorde jag det och vandringen hem över Lunden gick på ren adrenalin, vilken kväll!