det sista han sa – Laura Dave

Det sista han sa av Laura Dave är en amerikansk spänningsroman som börjar i Sausalito, den lilla staden på andra sidan Golden Gate-bron. Dit har Hannah flyttat när hon träffade sin man Owen och där driver hon sin verkstad. En dag knackar det på Hannahs dörr och hon får en papperslapp av en ung flicka. Skydda henne är budskapet. Det är Owen som skickat ett meddelande och det är det sista hon hör från sin make. Bonusdottern Bailey som är sexton och Hannah börjar sitt sökande, företaget som han jobbat med utreds för ekonomiskt bedrägeri och ledtrådarna leder mystiskt till Texas. Vad har Owen för anknytning dit?

Det här är en välskriven och lite annorlunda spänningsroman som jag tyckte mycket om att läsa. Lo Kauppi läser ljudboken och som alltid gör hon ett fint jobb.

J innan vi cyklade över bron till Sausalito. Jag var livrädd hela tiden på bron. Tillbaka till SF åkte vi färja!

Bildkälla: Nona förlag