er tredje man – sommaren 1941

Mitt svullande av Denise Rudbergs serie om Iris, Elisabeth och Signe fortsätter. I del tre av Kontrahenterna, som heter Er tredje man,  är det 1941 och världsläget är allt mer spänt. Signalspaningsenheten på Karlaplan 4 arbetar dygnet runt och i Stockholm blir det allt tydligare vilka som är tyskvänliga, transittrafiken genom Sverige tillåts som ett sätt att värna freden och neutraliteten rubbas. Signe återhämtar sig från sin sjukdom och får möjlighet att tillbringa sommaren i skärgården, Elisabeth planerar sitt skenbröllop och blir förälskad i en flygare samtidigt som hon har hemliga möten nära sin nya våning vid Humlegården och Iris hemligheter kring sitt liv i Estland är på väg att avslöjas.

Ni hör, det är omöjligt att inte läsa vidare i den här serien!

Bildkälla: Bookmark förlag