just nu: juli

Första lördagen i juli och jag har just taxat in från min resa till södra Frankrike. Det kommer blogginlägg från resan och det kommer texter om alla de böcker jag läste på resan. När jag steg av planet så regnade det och det var en skön kontrast till den hetta jag upplevde på Rivieran. Ser att det ska bli svalt och regn i veckan som kommer, då ska jag skriva ikapp här! Först är det ändå dags för forna Kulturkollos månadsenkät. Passa gärna på att svara du också!

Just nu läser jag The Promise av Damon Galgut (kommer som Löftet senare denna månad) och det är en riktig läsupplevelse. Jag försöker förbereda mig inför mässan och ett tema där är just litteratur från Sydafrika.
Just nu tittar jag färdigt på Kärlek och Anarki, jag har sparat lite på den för att inte totalt sluka.
Just nu lyssnar jag på Natten av Sara Gordan. Vilken bok, så bra. Man blir helt hypnotiserad av berättelsen om mamman och sökandet efter dottern.
Just nu längtar jag efter att bara ta dagen som den kommer. Det ska bli en månad av ledighet!

Kika också in hos Fiktiviteter, Västmanbok och Enligt O.