just nu-juni

Första lördagen i juni och jag tillbringar dagen med att klippa gräs och heja på alla mina vackra pionknoppar! Vädret här på västkusten visar sig från sin bästa sida och snart är det dags för solstolen i skuggan. Då passar läsning och lyssning väldigt bra! Det är dags för forna Kulturkollos månadsenkät. Passa gärna på att svara du också!

Just nu läser jag Claire Keegans Små ting som dessa, det passar fint in i #kaffeochkulturs resa till Irland som de kör den här månaden.
Just nu tittar jag väldigt lite på TV eller film, jag kollar in nyheter och kanske ett eller annat bakprogram. När de lediga sommarkvällarna kommer så blir det ork igen. Tipsa mig gärna om vad jag ska ladd upp med!
Just nu lyssnar jag på Jenny Colgans Soluppgång över strandpromenaden och i den är Colgan tillbaka i Cornwall. Jag tänkte häromdagen på min resa dit 2017 och vill gärna återvända till England snart.
Just nu längtar jag efter att avsluta terminen och runt midsommar blir det ledigt. Jag har en resa till Rivieran inbokad och då blir det mat, bakverk, vandring och konst för hela slanten. Det är fina grejer att längta efter!

Kika också in hos Fiktiviteter, Västmanbok och Enligt O.