just nu: maj

Första lördagen i maj och körsbärsträdet utanför min dörr är ljuvligt! Jag ska strax ta mig ut på min fina cykel och uppleva den härligaste av världar. Vill man ändå ta sig an kultur så kan man få några tips, det är dags för forna Kulturkollos månadsenkät. Passa gärna på att svara du också!

Just nu läser jag fortfarande Paradais av Fernanda Melchor. Det är verkligen en bok jag vill läsa, jag varvar den med Babetta av Nina Wähä.
Just nu tittar jag på nya säsongen av Borgen. Jag älskar Borgen!
Just nu lyssnar jag på Spanarna, en mysig vana som ofta inleder helgen för mig.
Just nu längtar jag efter en rejäl regnskvätt och sedan lite vårvärme. Jag köpte mig en ny fleecetröja igår för jag har frusit rejält de senaste veckorna. Den ska jag ta på mig och sedan ska jag cykla till skulpturutställningen på Pilane som öppnar 14 maj.

Kika också in hos Fiktiviteter, Västmanbok och Enligt O.