just nu: Mars

Första lördagen i månaden mars och dags för forna Kulturkollos månadsenkät. Passa gärna på att svara du också!

Just nu läser jag Härifrån av Victoria Everbrand. Hon är debutant från Göteborg och jag är mycket nyfiken på hennes bok.
Just nu tittar jag på Alla mot alla. Carina tipsade mig när vi var i Varberg och jag som tidigare dissat frågesporten (kanske mest av tröttma på Filip och Fredrik) har nu fastnat rejält. Roliga kategorier och bjussiga tävlanden. En annan frågesport som jag tittat på är Kontrapunkt, där konsten och litteraturen är hemmaplan och musiken blir ofta nya bekantskaper. Gillar!
Just nu lyssnar jag på Galanterna av Mia Franck. 1912 och Helsingforsmiljöer, riktigt bra hittills och som extra bonus så ska jag samtala om den i digital bokcirkel framöver.
Just nu längtar jag efter att kunna vila i rutiner och hitta lust för läsande och skrivande. De senaste månaderna har jag varit allt för splittrad och inget har blivit ordentligt alls.

Kika också in hos Fiktiviteter, Västmanbok och Enligt O.