just nu: februari

Hjälp, är det redan dags för just nu igen! Idag är det söndag och jag missade helt enkelt forna Kulturkollos månadsenkät. Trevligt sällskap på läsretreat i Varberg, OS och viktiga beslut att ta om jobb och annat gjorde att jag helt enkelt glömde men än är det inte försent!  Passa gärna på att svara du också!

Just nu läser jag nyaste delen i Maria Adolfssons serie om Doggerland: Fallvind. Jag har inte riktigt fastnat ännu men självklart ska jag läsa klart.
Just nu tittar jag på OS. Sportintresset går inte ur och när det är OS så är det något alldeles extra.
Just nu lyssnar jag på Klänning för korta kvinnor av Kristina Appelqvist som en fin bokvän rekommenderade igår. Lovande så långt och jag vet ju att Appelqvist är fenomenal på genren mysdeckare.
Just nu längtar jag efter att höra talgoxens sång, få lite sol på näsan och kanske åka skridskor på havet. Det vore en februari i min smak!

Kika också in hos Fiktiviteter, Västmanbok och Enligt O.