Kulturkollos tradition att stämma av första lördagen i varje månad vad som händer just nu fortsätter trots att det var drygt ett år sedan vi slutade skriva tillsammans. Häng gärna på i vår minienkät!

Just nu läser jag just ingenting. Det är väldigt ovanligt men jag har i övermod tagit på mig studier på halvfart och heltidsjobb som jag dessutom ska byta i januari. Allt ska bli klart, helst innan jul. Läsandet är på paus men adventsljusen lyser så fint överallt och snön ligger djup på taken – det är gnistrande vackert!
Just nu tittar jag på damhandbolls VM och håller tummarna för att laget kan prestera precis så bra som de kan i sina bästa stunder. Härligt med en turnering i december!
Just nu lyssnar jag på Projekt Jul av Cathy Bramley. Bokbubblarnas traditionella julträff påbjuder julböcker. Jag har hittills hört Julrevy i Jonseryd av Klas Östergren, En storm i juletid av Camilla Davidsson och Jul på det lilla hotellet i havet av Jenny Colgan. Alla tre läsvärda!
Just nu längtar jag efter en härlig dag i snön med mina fina barnbarn. Pulka och pepparkaka är fin grejer!

Kika också in hos Fiktiviteter, Västmanbok och Enligt O.