nattfalkarna – del 13 i serien om Ruth Galloway

Hej igen Ruth! Med del 13 i serien om rättsarkeologen Ruth Galloway: Nattfalkarna, så är Ruth tillbaka i Norfolk. Arbetet på universitetet har växlat upp, dottern närmar sig tonåren och hon själv är singel igen.  En mörk natt hittar en grupp skattletare hittar ett lik på stranden och bredvid det ligger det som tycks vara en stor samling fornfynd. Kommissarie Nelson blir ansvarig för utredningen och han kallar, som alltid, in Ruth för att få ett expertutlåtande. Så drar boken igång och det är som alltid när man återser Ruth, som att träffa en vän som man känt länge.

Visst irriterar jag mig otrolig mycket på henne emellanåt och visst kan jag tycka att hon gör livet onödigt omständigt för sig men samtidigt så håller vi ihop.

Jag längtar redan efter nästa bok!

Bildkälla: Bokförlaget Forum