just nu: oktober

Kulturkollos tradition att stämma av första lördagen i varje månad vad som händer just nu fortsätter trots att det var drygt ett år sedan vi slutade skriva tillsammans. Häng gärna på i vår minienkät!

Just nu läser jag Rachel Mohlins roman Dungen. Jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig men när jag nu är på sluttampen så vet jag att det är en mycket gripande roman.
Just nu tittar jag på väldigt lite. Jag tänker mig att se Kastanjemannen på Netflix. Boken var mycket spännande och serien har fått fin kritik. Bara det inte blir för läskigt i höstmörkret. Risken finns!
Just nu lyssnar jag på En kropp att sörja av Tsitsi Dangarembga. Jag köpte boken på engelska på min resa till Sydafrika och den har inte blivit läst. Nu kommer den på svenska och nu är det dags arr läslyssna.
Just nu längtar jag efter en solig höstdag med sprakande höstfärger i träden, där luften är klar och doften omsluter.

Kika också in hos Fiktiviteter, Västmanbok och Enligt O.